info@football-mind.com

Previous Next

FootballMind – 1ο Elite Youth Tournament

It’s Time!! Οι σκέψεις γίνονται πράξεις, παίρνουν σάρκα και οστά. Η ιδέα είχε γεννηθεί, περίμενε στο ντουλάπι του χρόνου να συναντήσει την κατάλληλη στιγμή. Οι συνθήκες πλέον έγιναν ιδανικές και η μηχανή είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Το πρώτο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου (υψηλού επιπέδου) στη βόρεια Ελλάδα είναι γεγονός. Το ερχόμενο καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί μια γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου

Ποιοι είμαστε - Διοργανωτές.

https://www.football-mind.com/about-us-en.html

Τεχνογνωσία – Εμπειρία

Όπως είναι γνωστό στους περισσότερους ακόλουθους του Football-Mind, τόσο εγώ (Σπύρος), όσο και ο Στέλιος είμαστε χρόνια μέλη του PAOK Academy, μια από τις καλύτερες ακαδημίες της Ευρώπης. Η συμμετοχή μας σε δεκάδες τουρνουά σε κάθε χώρα και πόλη της Ευρώπης ως προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών, μας έχει δώσει τα απαραίτητα συστατικά να φτιάξουμε τη δική μας συνταγή, με βασικά στοιχεία τις εμπειρίες, τη διασκέδαση και την ανταγωνιστικότητα.

Με το ξεκίνημα του 2023, στην παρέα μας προστέθηκε ο Γιώργος Κοκόζογλου. Γεννημένος στην Σκύδρα, με αγάπη για τον τόπο του και το ποδόσφαιρο, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση μας ώστε να στελεχώσει το team του FootballMind – Elite Youth Tournament.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο,
είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και ασχολείται με την προπονητική τα τελευταία 8 χρόνια έχοντας περάσει από τον πάγκο αρκετών ανδρικών ομάδων, ενώ υπηρετεί και το χώρο των αναπτυξιακών ηλικιών όντας βασικό στέλεχος των ακαδημιών της ΠΑΕ Αλμωπού Αριδαίας.

Που θα γίνει – Τοποθεσία.

Νομός Πέλλας (Σκύδρα) – 1 ώρα από την Θεσσαλονίκη. Η Σκύδρα είναι η περιοχή που έκανα (Σπύρος) τα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο όπως και τα πρώτα μου όνειρα για ζωή. Ο Δήμος της Σκύδρας τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια άλματα ανάπτυξης και επιχειρεί να στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία με δράσεις και εθελοντισμό, όπως επίσης και να ενισχύει τα όνειρα των νέων, δίνοντας τους ευκαιρίες και κίνητρα για δημιουργήσουν στον τόπο τους.

Οι ομάδες και τα Γήπεδα.

Αναφέρθηκα πριν πως η στιγμή ήταν ιδανική. Εκτός από τον Δήμο, ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας επιτυχίας είναι οι νεοσύστατες ομάδες της περιοχής (ΝΠΣ Σκύδρας, Σεβαστιανά 2018) που απαρτίζονται από νέα παιδιά με όρεξη και πάθος για αυτό που αγαπούν και μας ενώνει. Το ποδόσφαιρο. Τα γήπεδα είναι χάρμα οφθαλμών και έχουν δεσμευτεί όλοι πως τον ερχόμενο Ιούνιο θα είναι το ίδιο και ακόμα πιο ποιοτικά για να φιλοξενήσουν με ασφάλεια τα παιδιά που θα αγωνιστούν σε αυτά. Η απόσταση από τα δυο γήπεδα είναι ελάχιστη, βοηθώντας έτσι στην καλύτερη οργάνωση τόσο για εμάς τους διοργανωτές όσο και για τους υπευθύνους των ομάδων.

Η περιοχή – Τουρισμός – Διαμονή.

Η ευρύτερη περιοχή της Πέλλας θα σας μαγέψει με την ιστορική της ταυτότητα, όπως επίσης και με τις απίστευτες οάσεις δροσιάς που ανακαλύπτεις σε κάθε πόλη του νομού.

Σκύδρα - Η πόλη του τουρνουά

Η Σκύδρα είναι η πόλη του αθλητισμού. Έχουν γεννηθεί ολυμπιονίκες, ποδοσφαιριστές μεγάλου βεληνεκούς, όπως επίσης και μια ομάδα κόσμημα στο χώρο του βόλλεϋ, τον Αριστοτέλη Σκύδρας που κοσμεί τα γήπεδα της πρώτης εθνικής κατηγορίας. Το δημοτικό γήπεδο που θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες έχει φιλοξενήσει τις πιο γνωστές ομάδες ποδοσφαίρου όπως επίσης και βόλλεϋ καθώς στο αθλητικό συγκρότημα βρίσκεται και το κλειστό γυμναστήριο του Αριστοτέλη.

Έδεσσα - Η πόλη των καταρρακτών

Η Έδεσσα είναι πόλη της Μακεδονίας, έδρα του δήμου Έδεσσας και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, και έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας. Η πόλη είναι φημισμένη για τους 12 καταρράκτες της.[2] Βρίσκεται πάνω στην αρχαία Εγνατία Οδό. Ιδρύθηκε το 813 π.Χ. από τον πρώτο Μακεδόνα Βασιλιά, τον Ηρακλείδη Κάρανο και ήταν η πρώτη πρωτεύουσα του Μακεδονικού Βασιλείου.[3] Γνώρισε πλούσιο βιομηχανικό παρελθόν κατά την διάρκεια του μεσοπολέμου. Ο πληθυσμός της πόλης της Έδεσσας είναι 18.229, ενώ αυτός του διευρυμένου Δήμου Έδεσσας ανέρχεται στους 28.814 κατοίκους (απογραφή 2011). Επίσης μέχρι την ανακάλυψη των Βασιλικών Τάφων της Βεργίνας στην Ημαθία, από τον Μανώλη Ανδρόνικο πολλοί ακόμα πιστεύουν ότι οι Αρχαίες Αιγές βρίσκονται στο Αρχαιολογικό χώρο πόλης, βάσει απόψεων.

Τα κύρια σημεία αναψυχής της Έδεσσας αποτελούν ο σύγχρονος πεζόδρομος που κατασκευάστηκε το 2008, όπου εκεί βρίσκεται μια ποικιλία καταστημάτων και σημείων ενδιαφέροντος, και διασκορπισμένα αναψυκτήρια στα πάρκα της πόλης. Σε πολλά σημεία της πόλης οργανώνονται εκδηλώσεις και βραδιές μουσικών συνόλων στην παλιά πόλη, όπου επίσης η διοργάνωση συναυλιών σε διάφορους χώρους με πιο γνωστό το Αμφιθέατρο Γαβαλιώτισσας.

Άγιος Αθανάσιος - Το χριστουγεννιάτικο χωριό

Ο Άγιος Αθανάσιος ανήκει στον δήμο Έδεσσας και σύμφωνα με την απογραφή του 2001 έχει 184 κατοίκους. Ο Άγιος Αθανάσιος αναπτύσσεται ταχύτατα τουριστικά λόγω της γειτνίασης του με το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν. Διαθέτει πολλές μοντέρνες ταβέρνες και καφετέριες καθώς και σύγχρονους ξενώνες. Μέχρι το 1928 ονομαζόταν Τσέγανη ή Τσεγάνη[2][3]. Απέχει 30 χλμ. από την Έδεσσα και 120 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.

Αριδαία - Η πόλη των λουτρών

Τα Λουτρά Πόζαρ, (προέρχεται από το σλαβικό "Пожар" που σημαίνει φωτιά, πυρκαγιά ή θερμότητα) γνωστά και ως Λουτρά Λουτρακίου, Λουτρά Αριδαίας ή απλά Λουτρά, είναι ιαματικά λουτρά, που βρίσκονται πλησίον του Λουτρακίου νομού Πέλλας, 13 χλμ. δυτικά της Αριδαίας. Πρόκειται για μεταλλικές πηγές, που αναβλύζουν σε θερμοκρασία 37°C, με αξιόλογη χημική σύσταση. Το θερμό νερό έχει ιαματική δράση και είναι πόσιμο.[1] Επισκέπτες το χρησιμοποιούν για λουτροθεραπεία, τόνωση και χαλάρωση, ενώ τα νερά βοηθούν στην καταπολέμηση κυκλοφορικών, αναπνευστικών, ρευματοειδών, γυναικολογικών και δερματολογικών παθήσεων.

Η λουτρόπολη απέχει 3 χιλιόμετρα από το Λουτράκι και βρίσκεται στην κοιλάδα του ρέματος του Αγίου Νικολάου. Το παλαιότερο όνομα του ρέματος ήταν «Τόπλιτσα», που σημαίνει στα σλάβικα, σε ελεύθερη μετάφραση: «Θερμοπόταμος». Στην περιοχή έχει ανακαλυφθεί ένα σύμπλεγμα περίπου 15 σπηλαίων, με άφθονα ευρήματα προϊστορικών χρόνων, τα οποία εκτίθενται στο μικρό μουσείο των Λουτρών. Η περιοχή έχει ανακηρυχθεί ως σπηλαιοπάρκο (Σπηλαιοπάρκο Αλμωπίας) και είναι το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα.

Let's face it! Realism is an element that should not be missed in any training session.

Nowadays, training tends to be repetitive without giving the necessary emphasis to detail. And to some basic football habits, every coach should emphasize not only the quality of the energy but also the way it is achieved.

Find out more!

Connect with us

Image
Image
Image
Football Mind © 2024 | Web Design by ArtOfDreams
Contact with us at info@football-mind.com

Search